© 2011 Forrás Vendéglő - Balatonföldvár | Minden jog fenntartva!

Vendégkönyv

Minden kedves vendégünk véleményére kíváncsiak vagyunk, ezért arra kérjük Önt is, hogy írja le tapasztalatit éttermünk vonatkozásában!

Ha kritikát kapunk, azon igyekszünk javítani, ha pedig dicséretben részesítenek bennünket, azt nagyon szépen köszönjük, és igyekszünk a továbbiakban is vendégeink igényeinek megfelelni.

Kristóf Gusztáv

2011. március 19.

   

Március 15-i vacsora

   Március 15-én Budapestről hazafele jövet betértünk családunkkal a Forrás vendéglőbe vacsorázni. Az étterem belső atmoszférája nagyon kellemes volt.Világos pasztell színeivel, zöld növényekkel és lámpafényével magával ragadott. Előételként rántott Camembert párolt almávsalk, hideg libamájat piritóssal valamint tavaszi krémlevest fogyasztottunk.Örömünkre mindhárman nagyon kitűnőnek találtuk. Főételként Pangasiusfilét, libacombot és túrógombócot rendeltünk.Ismételni tudom magam a főételek is nagyon finomak voltak. Örömmel várom a legközelebbi visszatérést barátainkkal is.  

Niki és Gábor

2011. június 25.

   

Esküvői vacsora

   Szeretnénk köszönetet mondani a Beatrix étterem tulajdonosainak és dolgozóinak a felejthetetlen esküvői vacsoráért. A szervezésben rugalmasan segítségünkre voltak, a kiszolgálással és a vacsorával maximálisan elégedettek voltunk - korrekt, barátságos vendéglátók! A hely kívül-belül gyönyörű, igazán alkalmas rendezvények, születésnapok, esküvők megvalósítására. Csak ajánlani tudjuk mindenki számára! Köszönjük!   

írja meg Ön is a véleményét!

(moderálás után jelenik meg)
 

1
 

Napi menü ajánlatunk