© 2011 Forrás Vendéglő - Balatonföldvár | Minden jog fenntartva!

Vendégkönyv

Minden kedves vendégünk véleményére kíváncsiak vagyunk, ezért arra kérjük Önt is, hogy írja le tapasztalatit éttermünk vonatkozásában!

Ha kritikát kapunk, azon igyekszünk javítani, ha pedig dicséretben részesítenek bennünket, azt nagyon szépen köszönjük, és igyekszünk a továbbiakban is vendégeink igényeinek megfelelni.

Kristóf Gusztáv

2011. március 19.

   

Március 15-i vacsora

   Március 15-én Budapestről hazafele jövet betértünk családunkkal a Forrás vendéglőbe vacsorázni. Az étterem belső atmoszférája nagyon kellemes volt.Világos pasztell színeivel, zöld növényekkel és lámpafényével magával ragadott. Előételként rántott Camembert párolt almávsalk, hideg libamájat piritóssal valamint tavaszi krémlevest fogyasztottunk.Örömünkre mindhárman nagyon kitűnőnek találtuk. Főételként Pangasiusfilét, libacombot és túrógombócot rendeltünk.Ismételni tudom magam a főételek is nagyon finomak voltak. Örömmel várom a legközelebbi visszatérést barátainkkal is.  

Niki és Gábor

2011. június 25.

   

Esküvői vacsora

   Szeretnénk köszönetet mondani a Beatrix étterem tulajdonosainak és dolgozóinak a felejthetetlen esküvői vacsoráért. A szervezésben rugalmasan segítségünkre voltak, a kiszolgálással és a vacsorával maximálisan elégedettek voltunk - korrekt, barátságos vendéglátók! A hely kívül-belül gyönyörű, igazán alkalmas rendezvények, születésnapok, esküvők megvalósítására. Csak ajánlani tudjuk mindenki számára! Köszönjük!   

középkorú pár

2012. június 26.

   

Különleges vacsoraélmények

   Hasonlóan kedves, figyelmes, kiszolgálásban még nem volt részünk, mint amit a Forrás étteremben tapasztaltunk! A szép környezet ,az ételek különlegesen finom ízvilága még szebbé tette az itt töltött három esténket.Ebben az étteremben valóban minden a vendégről és a vérbeli vendéglátásról szól! Barátainknak is ajánlani fogjuk ,hogy látogassanak ide, és várjuk hogy újra visszatérhessünk családunkkal is!  

Kisgyermekes család

2012. július 8.

   

Tökéletes szolgáltatás

   A Hotel Kiss Family vendégeiként étkeztünk több alkalommal is a Forrás étteremben, 18 hónapos gyermekünkkel. Az igazság az, hogy 5-ből 5-ször találkoztunk kifogástalan kiszolgálással, és maximálisan megfelelő minőségű, és ízvilágú ételekkel. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, mi biztosan visszatérünk. Köszönjük a \"Bácsikáknak\" a kedves kiszolgálást!  

Révész László

2012. július 20.

   

Az igazi magyar vendéglátás

   Mi igazából a Kiss Family hotel vendégeiként kerültünk az étterembe. DE azt kell hogy mondjuk, ha mindenhol ilyen figyelmes, és kedves kiszolgálás lenne, talán gyakrabban járnánk étterembe. A kiszolgálás gyors, és udvarias, az ételek mind mennyiségben, mind minőségben kifogástalanok. Egyszóval köszönet a kellemes vacsorákért, amik felejthetetlen élményekké váltak. Külön köszönet Nagy Norbert Úrnak, és a kollégáinak, aki (akik) meg tudta mutatni mi is az igazi magyar vendéglátás. Mindeniknek csak ajánlani tudjuk ezt a vendéglőt! Csak így tovább!  

Pappné Veronika

2012. augusztus 25.

   

Tökéletes Vendéglátás 5*

   Csodálatos környezet, Kedves, Udvarias kiszolgálás, Ízletes és tökéletesen elkészített vacsora, FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY! Bécsi szeletet és Két személyes \"Forrás Tál\"-at ettünk, (amely elég volt 3 főre is). Köszönettel tartozunk a \"pincérünknek\"(Nagy Norbert), aki kedvességével még a 7 éves lánykámat is elbűvölte. (Remélem, a \"szakinak\" azért átadta az üzenetet!) Mindent egybevéve köszönjük ezt a Tökéletes Vendéglátást, 100%-osan elégedettek voltunk! Barátainknak, ismerőseinknek is bátran ajánlom Önöket! 2012. augusztus 25. Veronika 

írja meg Ön is a véleményét!

(moderálás után jelenik meg)
 

1
 

Napi menü ajánlatunk